|

СТЕНАБОЛИК(SR9009) – „КАРДИО В БУТИЛКА“, ФЕТ БЪРНЪР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ, ОПИСАНИЕ, ДОЗИ, ПРЕДИМСТВА

Стенаболик(SR9009) известен още като „кардио в бутилка“ е най-силният фет бърнър с най-малко странични ефекти на пазара. При него липсват страничните ефекти на DNP и е по-безопасният вариант за употреба с цел топене на мазнини.

Проучвания на „Journal of Natural Medicine“ доказват способността му да топи мазнини, да повишава метаболизма както никой друг суплемент и да повишава издържливостта.

Стенаболик има уникалното действие да „залъгва“ тялото ви, че сте правили 1 час кардио, дори и да нямате никаква физическа активност през деня.

Как работи Стенаболик?

Стенаболик активира Rev-erb-α протеина, който влияе върху способността на тялото да произвежда липиди и глюкоза.

При промяната на нивата на този протеин, той залъгва тялото, че е под физическо натоварване(кардио тренировка) и подобрява функциите на митохондриите в мускулите.

*Rev-erb-α е протеин който се намира в черния дроб, мускулите и мастната тъкан

  • Черен дроб: Rev-erb-α изключва гените произвеждащи глюкоза без да влияе на инсулиновата чувствителност
  • Мускули: Rev-erb-α засилва топенето на мазнини и подобрява активността на митохондрията
  • Мастни тъкани: Rev-erb-α изключва гените отговорни за складирането на мазнини в тялото и понижава секрецията на триглицериди(мазнините в кръвта които се отделят при приема на повече калории отколкото се изразходват)

Какво да очакваме при употребата на Стенаболик

  1. Драстично ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ
  2. Повишена издържливост
  3. Предотвратява загубата на мускулна маса при калориен дефицит
  4. Има противовъзпалително действие

Стенаболик се смята за един от НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ фет бърбъри на пазара!

При употребата му можете да правите по-продължителни тренировки без да изпитвате умора и отпадналост.

Метаболизмът при покой също се ускорява. След хранене тялото изгаря 5% повече калории от нормално, вместо да ги превръща в мазнини. Той също намалява депата на холестерол в черния дроб. Това е много важно за хората които искат да топят мазнини. Проучвания показват, че при приема на Стенаболик се намаляват – *триглицеридите с 12%, холестерола с 47%, мастните киселини с 23%, плазмената глюкоза с 19%, инсулиновите нива в кръвта с 35%.

Стенаболик оказва изключително благоприятно влияние при диабетици, при хора с висок холестерол или при хора с риск от сърдечни заболявания.

Как се приема Стенаболик?

Препоръчителната доза е 30мг на ден. Тъй като полуживотът му е 4-5 часа е добре приемът му да се раздели на 3 пъти през деня(сутрин, обед и вечер). Препоръчителната продължителност на приема е 8 седмици. Ефектът се усеща около 1 седмица след началото на приема. След края на 8-седмичния цикъл е необходимо да се направи 6 седмична почивка.

За по-добри резултати може да се комбинира с Кардарин.

Странични ефекти

Не са открити странични ефекти. Не е токсичен за черния дроб,не натоварва бъбреците, не влияе на хормоналния баланс. Все пак имайте предвид, че това е препарат който не е изследван достатъчно и не е ясно какви ще са последиците в дългосрочн план след употребата му.

Къде да закупим Стенаболик?

Наличен в нашия онлайн магазин!

Източници:

https://www.theihcc.com/sr9009-dosage-and-results/

https://selfhacked.com/blog/sr9009-stenabolic/

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *