|

Остарин – Описание, Действие, Мнения, Позитиви и всичко каквото трябва да знаем за него

MK 2866(Остарин) е САРМ(Селективно Андрогенен Рецепторен Модулатор) предназначен за лек срещу загуба на мускулна маса, кахексия, саркопения и тестостерон заместваща терапия.

Този вид САРМ не само подпомага запазването на мускулна маса, но и образуването на нови мускулни влакна.

Предимства при употребата на Остарин

При употребата на Остарин(МК-2866), който е напълно безопасен за употреба, може да се очаква не толкова драстично покачване на мускулна маса както например при Лигандрол, но за сметка на това се наблюдава запазване на голяма част от придобитата мускулна маса. Само няколко седмици след началото на приема му се забелязва покачване на силата.

Други предимства:

  • повишаване на чистата мускулна маса
  • покачване на силата
  • повече издръжливост
  • благоприятно въздействие върху ставите
  • анаболен ефект(дори при ниски дози от 30мг)

Остарин се употребява от атлети, практикуващи всякакви спортове. Например  ММА боецът Аманда Рибас, който е използвал Остарин, е наложена забрана да се състезава 2 години, поради положителен допинг тест.

Действието на Остарин е много сходно на стероидите, но без техните странични ефекти и без да засяга простатата или други органи.

Остарин се използва за лечение на остеопороза, повишаване на костната плътност, възстановяване от различни видове травми и заздравяване на сухожилията.

Дозировка

Проучвания показват най-добри резултати при употреба на Остарин в дози от 25-50мг на всеки 24 часа.

Прием на дози над 50мг е безсмислен и няма да доведе до по-добри резултати.

Дозировката е индивидуална за всеки. Например при мъж, който тежи 95кг, работещата доза е 35-40мг.

При прием на по-високи дози от препоръчителните може да се забележи подтискане на собственото производство на тестостерон. За това ако приемате дози по-високи от 50мг дневно ще е нужна следцикълна терапия с Кломифен цитрат.

Приемайте го 1-2 пъти дневно.

За покачване на мускулна маса

25-30мг за период от 4-6 седмици е препоръчителната дневна доза. Следцикълна терапия с кломифен при такава дозировка не е нужна. Може да приемате билки за подпомагане на собственото производство по време на почивката.  При употребата за такъв период се забелязва покачване и запазване на придобитата ,3-4кг, чиста мускулна маса.

За цялостна рекомпозиция на тялото

Ако целите едновременно покачване на мускулна маса и топене на подкожни мазнини, то препоръчителната дозировка е 20-30мг дневно за период от 8-10 седмици.

За топене на подкожни мазнини

В такъв период Остарин ще помогне да запазите мускулна маса при калориен дефицит. Препоръчителната доза е 30мг за период от 8-10 седмици.

Странични ефекти

Ако не надвишавате препоръчителната доза, странични ефекти няма.

Все пак както казахме вече, ако приемате дози над 50мг може да се забележи леко подтискане на собственото производство на тестостерон.

С какво да го комбинираме?

Остарин може да се комбинира с всеки друг САРМ за още по добри резултати.

Добра и често използвана комбинация за покачване на мускулна маса е Остарин, Ибутаморен и Лигандрол.

С цел главно изчистване на подкожни мазнини и запазване на мускулна маса удачна е комбинацията Остарин, Кардарин и/или Андарин.

Какво научихме за Остарин и какви са отзивите от клиенти?

Остарин е САРМ, който е сравнително лек и безопасен за употреба. Той не е с толкова силно анаболно действие като Лигандрол и съответно не може да се очакват и такива резултати както при Лигандрол.

Действието му е много бързо и се забелязват трайни резултати.

Тук може да видите мнения от потребители на Ostarine:

“Забелязах добро покачване на мускулна маса, много повече сила от нормално и даже забелязах изчистване и по-добър цялостен вид на кожата ми, което беше много изненадващо за мен.“

“Приемах Остарин 6 седмици в период на топене на подкожни мазнини. Свалих 5кг и запазих, даже увеличих силата си. След свалянето на тези 5кг продължих да забелязвам как изчиствам още повече подкожни мазнини и силата ми в залата се повишаваше.“

Резултати на лежанка: +27кг

“Напомпването беше зверско и не забелязах никакви странични ефекти.“

От къде да закупим Остарин?

Посетете нашия онлайн магазин е закупете Остарин на преференциална цена!

Източници:

www.sarmstore1.com

Подобни статии

Един коментар

  1. На мен ми деиства,възстановява супер комбинирам с бцаа и разликата е голяма.препоръчвам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *