Тестолон (RAD-140) – ПО-СИЛЕН ОТ ТЕСТОСТЕРОН

Какво е Тестолон?

Тестолон е селективно андрогенен рецепторен модулатор (САРМ), който повишава силата силата, прави покачването на мускулната маса исключително бързо и лесно и топи мазнини.

Той имитира действието на тестостерон в тялото.

Ако искате да станете мускулести и „нацепени“, това може да е най-добрия САРМ за вас. Смята се, че RAD 140, известен също като Тестолон, е по-безопасен от анаболните стероиди и има по-малко странични ефекти.

Тестолон е разработен от компанията Radius Health. RAD140 все още не е преминал фаза 2 клинични изследвания и не е оценен от FDA, но е добре познат във фитнес и бодибилдинг кръговете и обикновено се нарича „Тестолон“. Нека разгледаме по-подробно предимствата на RAD 140.

Как работи Тестолон?

Този САРМ функционира подобно на анаболните стероиди, като единствената и много важна разлика е, че RAD 140 като САРМ (в резултат на селективно действие) насочва действието си главно към мускулните тъкани.

RAD 140 взаймодейства основно с андрогенните рецептори, открити само в мускулната и костната тъкан, като по този начин стимулира мускулния растеж. Това води до бързо покачване на чиста мускулна маса, като същевременно се стимулира изгарянето на излишните мазнини, и ефективно укрепва костите чрез увеличаване на костната плътност.

RAD 140 (Тестолон) осигурява по-бързи резултати, за много кратко време и с много малко усилия. Той не е предназначен само за покачване на мускулна маса. Също така предпазва от травми и запазва мускулната маса при калориен дефицит. Той също така се използва за лечение на остеопороза.

Предимства на Тестолон

Тук показваме някои клинични проучвания Тестолон:

Това проучване от 2019 г. на Zierau et al. установи, че RAD 140 показва „анаболни свойства в мускулните клетки, като същевременно има слабо влияние върху репродуктивните органи.“ С други думи, Тестолон има анаболен ефект върху мускулната тъкан, без да засяга простатата, семенните везикули и други засегнати от андрогенните свойства тъкани.

Същото проучване отбелязва, че докато RAD 140 е нестероиден химикал, той е включен в списъка на забранените вещества от Световната антидопингова агенция. Това предполага, че RAD 140 предлага ползи за подобряване на спортните постижения при хората. Това метаболитно проучване от 2021 г. за употребата на RAD 140 предполага, че RAD 140 се използва като допинг агент и може да има анаболни ефекти и подобряване на производителността.

През 2021 г. първото проучване при хора фаза 1, включващо Тестолон доказва, че RAD 140 действа като лекарство при рак на гърдата.

RAD140 помага за бързото натрупване на мускулна маса и може също да е добър за топене на мазнини, без да губите мускулна маса. Въпреки че резултатите от тези изследвания са обнадеждаващи, нека да разгледаме някои от страничните ефекти, свързани с RAD 140.

Тук изброяваме всички предимства на Тестолон:

 • Бързо натрупване на мускулна маса – RAD-140 е може би най-мощното анаболно средство, което се предлага законно на пазара. С него можем да покачим 4-6 кг чиста мускулна маса само за 6-8 седмици. По отношение на силата той отстъпва само на анаболните стероиди.
 • Увеличаване на силата – благодарение на високия си анаболен индекс, Тестолон осигурява огромно покачване на силата. Това е страхотен продукт за преодоляване на застой и поставяне на нови силови постижения в залата. Той увеличава производството на червени кръвни клетки и следователно кръвоснабдяването на мускулната тъкан. Най-значимото увеличение на силата се наблюдава през 3-та-4-та седмица от цикъла.
 • Загуба на телесни мазнини – RAD-140 не е продукт, който се използва за топене на мазнини, но поради силната си анаболна активност и ускоряването на метаболизма, той помага също и за топенето на мазнини.
 • По-бързо възстановяване – друго предимство, за което допринася високият анаболен индекс. Използвайки RAD можем да тренираме по-дълго и по-често.
 • Повече напомпване в залата – Когато използвате Тестолон , мускулите задържат повече вода, което ги прави да изглеждат по-големи и по-твърди. Вените също стават по-видими. Ефектите са подобни на тези на Метан и Анадрол в това отношение.

Странични ефекти

Има изследвания върху RAD 140 за подобряване на физическото представяне, но много малко публикувани данни показват какви странични ефекти може да причини, особено при продължителна употреба.

Изследването при фаза 1 от LoRusso et al. отбелязва, че RAD 140 има „приемлив профил на безопасност“, когато се приема в дози до 50 mg на ден.

Тестолон може да подтисне собственото производство на тестостерон, но не колкото инжекционният тестостерон. Но все пак е добре да се направи след-цикълна терапия.

Тук изброяваме някои от възможните странични ефекти при предозиране с Тестолон:

 • Повишен асат и алат (натоварване на черния дроб)
 • Повишен общ билирубин в кръвта
 • Повръщане
 • Дехидратация
 • Намален апетит и тегло

Трансформация на портребител, който е използвал Тестолон

Дозировка

Препоръчителната дневна доза за мъже е 10-20мг на ден. Приема се 1 час преди тренировка.

Продължителността на цикъла е препоръчително да е 2 месеца, след което се прави 1 месец почивка.

Терапията след цикъл с Кломифен цитрат е задължителна. Добре е да се включат и билки, подпомагащи за възстановяването на собственото производство на тестостерон.

Комбинация с други САРМ

 • С цел покачване на мускулна маса най-добрата възможна комбинация е с Ибутаморен и YK11
 • С цел топене на мазнини можем да го комбинираме с Кардарин и Стенаболик
 • С цел цялостна рекомпозиция (топене на мазнини и покачване на мускулна маса едновременно) можем да го комбинираме с Кардарин, Андарин и Остарин

От къде да закупим качествен Тестолон?

Посетете нашия онлайн магазин и закупете Тестолон с най-доброто качество!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *