|

Топ 5 САРМ за качване и сваляне

САРМ са новата „тенденция“ в бодибилдинга, наследявайки анаболните стероиди и обещавайки по-малко и по-леки странични ефекти от тях.

Предишните поколения със сигурност познават по-добре отрицателните ефекти на анаболните стероиди и прохормоните върху тялото.

В края на краищата, в името на подобряването на атлетичните си постижения, много потребители загубиха живота си или бяха изправени пред много сериозни увреждания на здравето си.

САРМ са иновация в спортните суплементи, предлагайки нещо ново и по-безопасно. Нещо толкова ефективно като стероидите, но без техните странични ефекти!

Кои са топ 5 най-поръчвани САРМс?

Всеки един спортист който се състезава на професионално или любителско ниво иска да прогресира възможно най-бързо. Необходимостта от непрекъснато подобряване на представянето на спортиста, както и големият проблем с повишаването на обема, интензивността и честотата на тренировката кара спортистите (професионалисти и любители) да приемат добавки (незаконни или законни). САРМ със сигурност са много популярен избор за бодибилдъри, силови трибойци, плувци, колоездачи, боксьори и т.н., въпреки факта, че употребата им остава незаконна до ден днешен за спортни цели(тъй като са в допинг листата на WADA), като все още се изследват за техните ефекти върху тялото на човека (особено след дългосрочна употреба, както се изисква в спорта).

Тази статия има за цел да бъде кратко ръководство за продуктите, наречени „САРМ“, които се превърнаха в новата „гореща тенденция“ в спортните среди, без да цели продажба на продукти и печалба.

Тази статия съдържа най-полезната информация за най-добрите САРМ, отговаряйки напълно обективно на въпросите и изяснявайки всички неясноти, които смятаме, че всеки нов потребител може да има и да предоставим ясни насоки (в зависимост от вашата крайна цел) за преодоляване на неясноти и съображения относно казаното за САРМ.

Какво са САРМ?

САРМ (селективно андрогенни рецепторни модулатори) са потомци на класическите анаболни стероиди, ново поколение лекарства, които – поради своето селективно действие в организма не причиняват вреди и негативни последствия, които се случват при употребата на анаболни стероиди.

Веднага от името им се разбира, че САРМ действат, свързват и регулират андрогенния рецептор, със селективно действие, така че да нямат негативно влияние на жизненоважни органи в човешкото тяло.

Въпреки че са създадени за първи път през 1940 г., SARM остават във „фаза на изследване“, за да се изясни тяхната ефективност и ефектите им върху човешкия организъм (особено след продължителна употреба).

Те се свързват с андрогенен рецептор, осигурявайки висока ефективност в малки дози, което допълнително увеличава популярността им в спортните среди.

Всъщност, в комбинация със селективното им действие, което значително намалява техните странични ефекти в сравнение със стероидите, днес (2022 г.) ги прави най-добър избор в спортните среди.

Кратко описание на всички САРМ за покачване на мускулна маса и топене на мазнини

1.Кардарин

GW-501516 (Cardarine). е лекарство от „семейството“ на САРМ, без всъщност да е едно от тях.

Това е PPAR агонист, широко използван от спортисти, докато досегашните клинични изпитвания са провеждани само върху гризачи (а не върху хора). Използва се за намаляване на телесните мазнини, като същевременно предпазва от загуба на мускули.

Този дава огромна издръжливост при интензивни натоварвания (аеробни или анаеробни)

 • Препоръчителна доза: 20 мг дневно
 • Време на полуразпад: 24 часа (1 доза дневно е достатъчна)
 • Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
 • Цикъл на лечение (PCT): не се изисква (не потиска ендогенния тестостерон)

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за Кардарин.

2.Ибутаморен

Въпреки че MK-677 (Ибутаморен) всъщност не е SARM, той се нарича от повечето като такъв.

Той всъщност е селективен агонист на рецептора на хормона на растежа, подобрявайки метаболитната функция, забързвайки загубата на мазнини (дори в проблемите зони), стимулирайки енергийните нива и подобрявайки спортните постижения. В допълнение, той повишава нивата на апетита, благоприятствайки развитието на мускулна маса при културистите.

 • Препоръчителна доза: 20 мг дневно
 • Време на полуразпад: 24 часа (1 доза дневно е достатъчна)
 • Препоръчителен цикъл: 4-6 месеца
 • Цикъл на лечение (PCT): не се изисква (не потиска ендогенния тестостерон)

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за Ибутаморен.

3.Тестолон

RAD-140 (Тестолон), един от най-мощните САРМ. Това е най-добрият избор на много спортисти, които целят покачване на мускулна маса, като същевременно има невероятни предимства по отношение на стимулирането на мъжкото либидо.

 • Препоръчителна доза: 20 мг дневно
 • Време на полуразпад: 20 часа (1 доза дневно е достатъчна)
 • Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
 • Цикъл на лечение (PCT): нужно е да се направи след-цикълна терапия с кломифен и билки

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за Тестолон.

4.Остарин

MK-2866 (Остарин) е един от най-популярните избори при спортистите тъй като е един от най-леките и най-безвредни, същевременно ефективни САРМ добавки.

 • Препоръчителна доза: 30-40 мг дневно
 • Време на полуразпад: 24 часа (1 доза дневно е достатъчна)
 • Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
 • Цикъл на лечение (PCT): при цикъл 8 седмици – не е нужна терапия, при цикъл от 12 седмици – нужно е да се направи след-цикълна терапия с кломифен и билки

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за Остарин.

5.Лигандрол

LGD-4033 (Лигандрол) е силно ефективен SARM, който значително подобрява покачването на мускулна маса. Това е един от най-широко изследваните SARM до момента, с няколко клинични изследвания при хора.

 • Препоръчителна доза: 15-20 мг дневно
 • Време на полуразпад: 30 часа (1 доза дневно е достатъчна)
 • Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
 • Цикъл на лечение (PCT): нужно е да се направи след-цикълна терапия с кломифен и билки

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за Лигандрол.

6.Андарин

Следващият продукт, S4 (Андарин), е един от „най-новите“ САРМ, обикновено се използва в комбинация с други САРМ за по-добър ефект. Намалява драматично подкожните мазнини и придава сух и дълбок вид на мускулите. В допълнение, той значително увеличава костната плътност, предпазвайки от контузии.

 • Препоръчителна доза: 40-75 мг дневно
 • Време на полуразпад: 3-4 часа (нужно е да разделите приема на 3 дози дневно)
 • Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
 • Цикъл на лечение (PCT): нужно е да се направи след-цикълна терапия с кломифен и билки

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за Андарин.

7.YK11

YK-11 (миостатин) е друг вид лекарство, приспадайки в категорията на САРМ продуктите, без всъщност да е едно от тях. Това всъщност е синтетичен стероид, базиран на DHT (по-силна форма на тестостерон), насочен директно към андрогенните рецептори на простатата. При приема му се забелязва покачване на огромно количество мускулна маса и сила. Всъщност, тъй като DHT не потиска производството на тестостерон, Myostatin няма толкова много странични ефекти.

Препоръчителна доза: 10-15 мг дневно
Време на полуразпад: 4-6 часа (нужно е да разделите приема на 2 дози дневно)
Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
Цикъл на лечение (PCT): нужно е да се направи след-цикълна терапия с кломифен и билки

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за YK11.

8.Стенаболик

Стенаболик е известен като метаболитен модулатор. Променя начина, по който тялото използва мазнините. Стенаболик се използва за топене на мазнини, лечение на диабет и за подобряване на спортните постижения и за други цели. Стенаболик няма доказани странични ефекти.

Препоръчителна доза: 30-40 мг дневно
Време на полуразпад: 4-5 часа (нужно е да разделите приема на 2-3 дози дневно)
Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
Цикъл на лечение (PCT): не е нужно да се направи след-цикълна терапия

Пълно и подробно описание, действие и дозировка за Стенаболик.

9.S23

S23 е САРМ, който активира андрогенните рецептори. С него ще забележим покачване на мускулна маса и намаляване на телесните мазнини едновременно. Той е много мощен САРМ който осигурява перфектно изсушаване на мускулатурата, без никаква водна задръжка. S4 често се използва в комбинация с други САРМ(като Лигандрол и Андарин).

Препоръчителна доза: 20 мг дневно
Време на полуразпад: 6 часа (нужно е да разделите приема на 2-3 дози дневно)
Препоръчителен цикъл: 8-12 седмици
Цикъл на лечение (PCT): нужно е да се направи след-цикълна терапия с кломифен и билки

От къде да закупим качествени САРМ?

В днешно време има много продавачи на САРМ продукти, някои от тях надеждни, докато много други рекламират продукти със съмнително качество и безопасност.

Некачествените САРМ са в състояние да не ви донесат никаква полза, но причиняват сериозни увреждания на вашия организъм. Тъй като САРМ са химични съединения, много мощни, работещи на базата на потискане на ендокринната функция на организма, наложително е да се приемат надеждни продукти, за да се гарантират ясни ползи и точно действие.

сарм алексфит

За да закупите най-качествените САРМ продукти посетете нашия онлайн магазин!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *