|

ДНП – СМЪРТОНОСНИЯТ И НАЙ-СИЛНИЯТ ФЕТ БЪРНЪР

Какво е ДНП и как работи?

ДНП(2,4-динитрофенол) или познат още като Слимоболан е както най-опасният, така и най-силният, най-ефективният и най-добър фет бърнър, който може да намерите до момента.

Това е най-опасната добавка която може да намерите на пазара и предозирането с нея може да доведе до летален край за вас!

За това ви съветваме зажължително да се запознаете със страничните ефекти, дозировката и противопоказанията преди да я използвате!

ДНП е добавка за екстремно бързо топене на мазнини. Открита е през 1933 в Станфордския университет от Maurice Tainter.

ДНП намаля ефективността на клетките ни да произвеждат АТФ(аденозинтрифосфат) с редица химични процеси и по този начин енергията, която би била използвана за производството на АТФ, се превръща в топлина. Това води до хипертермия (повишаване на телесната температура). От своя страна по-трудното производство на АТФ кара митохондриите да използват повече енергия за производството на самия АТФ. Тази енергия се набавя от глюкоза и мастни тъкани. Всичко това води до забързване на метаболизма и екстремно бързо топене на мазнини.

ДНП кара тялото ни да се нуждае от 11-33% повече енергия от обикновено.

Всичко това, обяснено до дук, прави ДНП „магическото хапче“ за отслабване.

Предимства при употребата на ДНП

При употребата на ДНП се свалят средно 2кг на седмица, без промяна на хранителния режим.

При употребата на ДНП можем буквално да се тъпчем с вредни храни(бързи захари, тесто и т.н.) и да не качваме килограми.

Както казахме по-горе, при употребата на ДНП, тялото ни се нуждае от повече енергия за да произведе АТФ, тъй като част от енергията използвана за това се отделя като топлина. За да си набави тази енергия тялото ни разгражда въглехидрати и мастни тъкани. Това води до забързване на метаболизма и екстремно бързо топене на мазнини.

Проучване показва, че при употребата на ДНП след исхемичен инсулт може да доведе до намаляване на пораженията, причинени от инсулта.

ДНП оказва положително влияние при хора страдащи от болестта на Паркинсон.

Дори и да не спазвате никакви хранителни режими и диети, при употребата на ДНП, вие пак ще топите мазнини.

Той подтиска апетита.

Други проучвания показат. че влияе положително при хора страдащи от Неалкохолна Мастна Чернодробна Болест.

Той също така намаля инсулиновата резистентност и влияе положително при хора страдащи от диабет тип 2, като коригира неправилното разграждае на глюкозата в черния дроб.

Странични ефекти

Това е най-опасния фет бърнър и не бива в никакъв случай да превишавате препоръчителната дневна доза, защото това може да доведе до летален край!

Симптомите на предозиране с ДНП са хипертермия(висока температура), тахикардия(учестен пулс), диафореза(силно потене) и тахипнея(учестено дишане).

ДНП може да причини безсъние, слепота, високо кръвно, хипертермия, тахикардия, диафореза, тахипнея, треска, припадъци, отделяне на жълти телесни течности, недостиг на въздух, намалени нива на Т3, намалено отделяне на инсулин от панкреаса.

Силното потене е нормален страничен ефект и не е фактор за предозиране.

Вследствие на силното потене ДНП може да причини дехидратация. От там се получава нарушена терморегулация, което води до хипертермия. Затова е много важно да приемаме колкото е възможно повече течности по време на цикъла с ДНП.

При предозиране ДНП става токсичен и може да доведе до смърт.

Толеранс към ДНП

Тялото ни развива толеранс при продължителната употребата на повечето видове стимуланти. Това значи, че действието им намалява с времето, когато няма промяна на дозиривката.

Всичко това не се отнася за ДНП, а точно обратното.

Колкото повече време приемаме ДНП, толкова повече ефективността му се увеличава.

Дори и да започнем с по-ниска доза е възможно първите няколко дни да не се проявяват никакви странични ефекти, но след това те да започнат да се проявяват. Затова не бързайте да увеличавате дозата, дори и първите няколко дни дозировката да не ви се струва толкова ефективна.

Все пак толерантността към ДНП е строго индивидуална, както и проявата на страничните ефекти.

Дозировка

Дневната максимална препоръчителна доза е 200-300мг дневно при мъже и 100-200мг дневно при жени.

Смъртни случай са забелязани при дозировка от 4,3-5мг/кг телесно тегло.

При спазване на препоръчителната дневна доза няма опасност от летален край.

Често задавани въпроси(FAQ)

Може ли ДНП на ни убие? – Да при предозиране може да причини хипертермия и буквално да ви „сготви“ отвътре навън.

Защо ДНП е толкова опасно? – ДНП забързва метаболизма до опасно високи нива и това води до бързото топене на мазнини, но може да причини странични ефекти като повишена телесна температура и дехидратация. Затова е важно да приемаме възможно най-много течности по време на употребата му.

DNP стероид ли е ? – Не. не е стероид.

DNP САРМ ли е ? – Не, не е САРМ.

DNP в допинг листата ли е? – Да, ДНП е забранен от FDA 1938г.

DNP легален ли е ? – Не, DNP не е легален за продажба с цел употрена от хора или като хранителна добавка, Но може да се продава легално като пестицид.

С каква доза да започна? – Започнете с 100мг на ден.

Как изглежда DNP? – Жълт кристализиран прах, с миризма на плесен.

ДНП или Т3? – ДНП е много по-ефективен фет бърнър от Т3. Но Т3 е много по-безопасен за употреба.

Историята на Dan Duchaine за употребата на ДНП при културисти и фитнес ентусиасти(заслужава си да се прочете)

Докато е бил в затвора, стероидният гуру Дан се учел от руснака Dr. Nicholas Bachynsky. Докато Николас превеждал руски медицински журнали, за правителството на САЩ, той открил, че в СССР давали ДНП на войниците си за да не измръзнат от студ през зимата. Един от страничните ефекти забелязан в тези журнали бил загуба на телесно тегло.

През 1980г., Николас започнал да провежда лечение с ДНП на пациентите си, страцащи от затлъстяване. Той третирал 14 000 пациенти, преди FDA да забрани по-нататъшната му употреба.

След като излезнал от затвора, през 1990г., Дан започнал да разглясява ползите от DNP , като го наричал „царят на всички фет бърбъри“. Дан също агитирал употребата на DNP с инсулин. Ето защо:

„Протеиновата синтеза спира при някои хора, приемащи DNP. Проучване, което той направил с DNP, показва че при комбинацията на DNPс растежен хормон и инсулин, възобновява протеиновата синтеза. Също така половината от топлината, произведена от DNP, идва от глюкозата, а другата половина от мастните клетки. От там следва, че ако дадем на тялото си повече глюкоза с инсулин, вие ще се чувствате много по-некомфортно, понеже ще има много повече топлина за отделяне.“

От всичко това научихме, че при употребата на DNP ще се чувстваме най-добре(ще се потим по-малко) и ще топим възможно най-много мазнини, при спазване на нисковъглехидратен режим на хранене.

Моят опит с DNP

Казвам се Алекс и искам да споделя моят опит с употребата на DNP при една от подготовките ми за състезание по културизъм.

Приемах DNP само за краткия период от 10 дни по 200мг на ден(при лично тегло 95-6кг) и разликата може да видите сами на снимката по-долу. Единствения страничен ефект който изпитах е силно потене по време на кардио тренировка и след консумация на голямо количество въглехидрати наведнъж.

За ДНП накратко

Като цяло ДНП е най-добрата добавка за топене на мазнини която наистина работи бързо и ефективно. Но пък и е най-опасния фет бърнър на пазара, който има много странични ефекти и може да ви убие! 2,4 – динитрофенол забързва метаболизма с 11% на всеки 100мг, приети на ден.

При предозиране се превръща в отрова и може да причини смърт. Но при правилна дозировка ще доведе до много стопени мазнини за отрицателно време, с малко проявени странични ефекти.

ДНП или 2,4 динитрофенол е активното вещество в продукта Слимоболан. От което следва, че DNP и Slimobolan(Слимоболан, Слимоболан) са един и същ продукт.

Закупете алтернативи на ДНП на най-ниска цена!

Източници:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3550200/

https://www.tigerfitness.com/blogs/supplements/are-bodybuilders-dying-for-dnp

https://healthtrends.com/dnp/

https://www.menshealth.com/weight-loss/a19544724/dnp-bodybuilder-weight-loss-supplement-facts/

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *