Имате други въпроси?

Елате в затворената вайбър група и попитайте!

ЧЗВ

Предполагаме, че сте тук, защото търсите добавки, които действат по-добре от хранителните добавки като Фет бърнъри, Л-Карнитин, Креатин и т.н. или търсите добавки които имат подобни ефекти като стероидите, но с по-малко странични ефекти. Значи сте на правилното място. Няма значение дали искате покачване на мускулна маса, топене на мазнини или цялостна рекомпозиция на тялото. САРМ са подходящи и за двете.

САРМ могат да се използват от мъже и жени.
Не е нужно да сте професионален спортист, ако искате да изглеждате добре и да имате по-добри резултати от тренировките си! Няма значение дали тренирате във фитнеса, у дома или в парка. Ако целта ви е покачване на мускулна маса или топене на мзнини посетете нашия онлайн магазин и изберете своята комбинация!

Разбира се, хранителният режим е най-важният фактор за постигане на резултати във фитнеса. Така че ако спазвате подходящия за вас хранителен режим и тренирате адекватно, спрямо вашите цели, ще започнете да виждате резултати още първата седмица след началото на приема.

САРМ имат напълно различен начин на действие върху тялото  от другите хранителни добавки като Креатин, Л-карнитин, Глутамин и т.н.. Така че можете да използвате абсолютно всички видове добавки по време на цикъла със САРМ. Препоръчва се също да използвате суроватъчен протеин, комбиниран със САРМс, защото тялото ви може да усвоява повече протеин, в резултат на повишения протеинов синтез в мускулните ви клетки.

Доставка

Разботим само с куриерска фирма Еконт и изпращаме до ваш адрес или до офис на куриера.