ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ

1. Връщане на продукти, закупени от ALLFIT.NET

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката с куриер на адрес, който ще уточним по телефона.

В случай на отказ ALLFIT.NET възстановява платените от клиента суми, като използва същото платежно средство, използвано при първоначалната трансакция, освен ако потребителят не се е съгласил за друг начин; във всеки случай възстановяването няма да бъде свързано с разходи за потребителя. Моля да посочите банкова сметка в българска банкова институция, по която да бъде възстановена сумата, а в случай, че не разполагате с такава, моля да имате предвид, че всички банкови такси и комисионни, дължими във връзка с възстановяване на сумата по чуждестранна банкова сметка, са за сметка на клиента.

Разходите за връщане на продукти са за сметка на клиента (приблизително 8-10 лева), като за целта моля да използвате куриерска фирма Еконт, като изпратите продуктите на адрес, който ще уточним допълнително по телефона.

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

2. Връщането се допуска при следните условия:

  • Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, запечатана.
  • Връщането на продукта става задължително с куриерска фирма ЕКОНТ, а не с произволно избран куриер от клиента.
  • Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
  • получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
  • грешката е настъпила по вина на ALLFIT.NET

3. Срок за възстановяване на сума платена с пощенски паричен превод или наложен платеж.

  • Съгласно разпоредбите на ЗЗП, ALLFIT.NET възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
  • ALLFIT.NET запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.