S23 SARM – подобрената версия на Андарин(S4)

Какво е S23 SARM?

S23 е селективно андрогенен рецепторен модулатор (САРМ), разработен от GTX, Inc. Той принадлежи към клас лекарства, известни като САРМс, които имат подобни ефекти на анаболните стероиди, но с по-малко странични ефекти. S23 САРМ се свързва с андрогенния рецептор и стимулира растежа на мускулите и увеличава костната плътност. S23 САРМ също има способността да намалява телесните мазнини и да подобрява мускулната сила и издръжливост. S23 не е одобрен за употреба при хора и не е проучен задълбочено в клинични изпитвания.

Много го сравняват като действие със Стромбата и Анавара

Как работи S23 SARM?

Както казахме вече, S23 е САРМ, който активира андрогенния рецептор и стимулира мускулния растеж. Смята се, че S23 е селективен в действията си, което означава, че засяга само определени тъкани в тялото. Това може да го направи по-малко рисков при употреба и да има по-малко странични ефекти в сравнение с анаболните стероиди.

Контрацептивните ефекти на S23 се дължат на способността му да потиска FSH и LH, два ключови хормона за производството на сперма.

Полуживотът на S23 е 11,9 часа. Когато се приема през устата, ~96% от S23 се абсорбира и нивата достигат пик след около 4 часа.

И все пак S23 е не е достатъчно изследван и към днешна дата не са публикувани проучвания при хора.

ползи от S23 SARM?

Смята се, че S23 може да има способността да:

  • Стимулира мускулния растеж
  • Увеличава мускулната сила и издръжливост
  • Увеличава плътността на костите и намалява риска от остеопороза
  • Топи подкожни мазнини
  • Придава твърдост и дълбочина на мускулатурата
  • Изкарва водата от подкожието
  • Препдазва от загуба на мускулна маса при калориен дефицит
  • Не задържа вода

Важно е да се отбележи, че тези потенциални ползи не са доказани и са необходими повече изследвания, за да се определи безопасността и ефективността на S23 САРМ.

Дозировка

Препоръчителната доза за постигане на максимално добри резултати е от 20-30 mg на ден (за мъже), разделена поне на два приема, тъй като S23 SARM има среден полуживот от 12 часа. За да осигурите стабилни нива на препарата, приемайте 10мг сутрин и 10мг вечер, винаги на гладно. Ефектът започва да се забелязва до четвъртата седмица след началото на приема. Препоръчително е продължителността на цикъла да е 8 седмици, последвани от поне 4 седмици почивка и терапия за възстановяване на собственото производство на тестостерон.

Кога да използваме S23 SARM?

Ефектът от S23 SARM може да се забележи възможно най-добре когато сме нисък процент подкожни мазнини. За това препоръчваме да се използва в края на периода за изчистване на подкожните мазнини.

Комбинация с други САРМ?

Както казахме най-добри резултати се забелязват в период на топене на подкожни мазнини и тогава най-добре би се комбинира с Кардарин, Остарин и Стенаболик.

Примерни комбинации:

S23 + Кардарин + Стенаболик

S23 + Остарин + Кардарин

S23 + Кардарин

Това не значи, че не може да се използва и в период на покачване на мускулна маса. Тогава може да се комбинира с Тестолон, Лигандрол, YK11, Остарин и Ибутаморен.

Остарин и Лигандрол също са популярни САРМс. Клетъчните изследвания показват, че S23 има по-силно действие от Остарин и подобно по сила действие на Лигандрол.

Примерни комбинации:

S23 + Лигандрол + Ибутаморен

S23 + Остарин + Ибутаморен

S23 + Тестолон + YK11

S23 + Остарин

Какви са потенциалните рискове и странични ефекти на S23 SARM?

Рискове и странични ефекти на S23 SARM не са доказани, тъй като той не достатъчно изследван. Някои проучвания предполагат, че S23, може да има странични ефекти, като: чернодробна токсичност, потискане на естественото производство на тестостерон, намален брой на сперматозоидите и плодовитостта. Смята се, че S23 води до временен стерилитет при мъжете, само докато се приема. Веднага щом се прекрати приемът този ефект на препарата отминава. Важно е да се отбележи, че дългосрочните ефекти на S23 не са известни и са необходими повече изследвания, за да се докажат.

Терапия след цикъл с S23

Терапията след цикъл с S23 е задължителна. Тъй като той подтиска собственото производство на тестостерон, след цикъл с S23 е нужно да се направи терапия с Кломифен и билки. Повече информация за терапията след цикъл ще да получите по телефона след потвърждаване на вашата поръчка от alexfit.net

Действие на S23 при жени

Не е необичайно след менопаузата жените да изпитват спад в сексуалното желание (поради естествено намаляване на половите хормони). Обикновено тази липса на сексуална мотивация се лекува с тестостерон; това обаче може да доведе до допълнителни проблеми като повишен риск от сърдечносъдови заболявания и рак на гърдата. S23 може да помогне като увеличи сексуалното желание, без нито един от рисковете, които има при употреба на тестостерон. Когато се дава на плъхове в постменопауза, S23 спомага за повишаване на тяхната сексуална мотивация, като същевременно запазва размера на матката им. Все пак тези ефекти на S23 не са доказани, поради липса на изследвания върху хора.

От къде да закупим качествен S23?

Посетете нашия онлайн САРМ магазин и поръчайте S23 с най-добро качество.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *