|

YK11 – МУСКУЛНА МАСА БЕЗ ЛИМИТ, ДЕЙСТВИЕ, ДОЗИРОВКА, ПОЗИТИВИ

YK11, или също познат като блокер на Миостатина, е един от най-силните САРМ на пазара. Той има толкова силно анаболно действие, че дори е сравняван с някои от най-силните стероиди.

Описание

YK11 е открит през 2011г. от Yuichiro Kanno. Неговата химична структура е много близка до тази на стероидите. Точно поради това УК11 е с толкова силно анаболно действие. Това съвсем не значи, че УК11 е стероид. Той е САРМ (Селективно Андрогенен Рецепторен Модулатор).

Как работи УК11?

УК11 се свързва с андрогенния рецептор и предизвиква силно анаболно действие в мускулните клетки, което води до покачване на мускулна маса.

УК11 е инхибитор на Миостатин.

*Миостатинът е протеин който има за цел да ограничи мускулния растеж. Той се намира в скелетната мускулатура. Проучвания показват, че при хора с недостиг на протеина Миостатин са с много по-здрави кости и по-мускулести в сравнение с тези при които Миостатинът е в нормални нива.

УК11 се свързва с андрогенния рецептор и блокира производството на Миостатин. Това кара мускулите да произвеждат повече Фолистатин, което води до ограничаване на нивата на Миостатин. Това позволява покачване на мускулна маса над генетичния ни потенциал.

УК11 е със сходна структура и функция на тестостерон. Единствената разлика между двете е, че УК11 взаимодейства с точно определени клетки за разлика от тестостерона, който взаимодейства с много повече клетки в тялото и има много повече странични ефекти и негативни действия.

Отзив от потребител на УК11:

“Започнах приема на УК11 преди 3 дни и вече се чувствам като звяр в залата. Забелязвам повече плътност в мускулите и много енергия при продължителни силови тренировки“

Предимства на YK11

Има 3 основни предимства при употребата на УК11:

1. УК11 е инхибитор на Миостатин, което позволява непрекъснато покачване на мускулна маса

Основното предимство на УК11 и причината поради която той е изключително обещаващ за употребата му при културисти и потенциалът му да повишава нивата на Фолистатин в мускулите, което води до блокиране на Миостатина. Това позволява неограничено покачване на мускулна маса.

2.УК11 е с толкова силно действие колкото тестостерон

Проучвания показват, че УК11 има по-силно анаболно действие дори и от тестостерон. С УК11 покачването на мускулна маса става лесно, без страничните ефекти на стероидите

3.УК11 показва потенциал за бързо и лесно покачване на мускулна маса

Много от използващите го забелязват резултати още през първата седмица от началото на приема на УК11.

Дозировка

Препоръчителната дневна доза при мъже е 20мг дневно. Продължителността на цикъла е 8-10 седмици.

След цикъл с УК11 е добре да направите терапия с Кломифен цитрат.

С какво да комбинираме YK11?

УК11 може да се комбинира с всеки друг САРМ. Но комбинацията му с RAD140(Тестолон) показва най-добри резултати.

Отзив от потребител който комбинира YK11 с Тестолон:

“Комбинацията на тези 2 продукта е уникално добра. Покачването на мускулната маса не спира по време на целия прием.“

-Джон Доу

Странични ефекти

Възможни странични ефекти при превишаване на препоръчителния цикъл на прием и дозировка са: косопад, лека форма на акне, леко натоварване на черния дроб. При спиране на приема на УК11 нивата на чернодробните ензими се нормализират без следцикълна терапия.’

Друг страничен ефект, както вече споменахме, е подтискането на собственото производство на тестостерон. И за да го избегнем добре да направим терапия с Кломифен цитрат.

От къде да закупим YK11?

Посетете нашия магазин и закупете УК11 на преференциална цена!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *